Parachutist gewond door harde landing in Teuge

Teuge – Een parachutist is woensdagochtend hard ten val gekomen tijdens de landing bij Vliegveld Teuge. 

De parachutist kwam rond 10.15 uur hard ten val tijdens de landing in een weiland achter een camping aan de Zandenallee. Hulpdiensten rukten direct groots uit, meerdere ambulance en politiewagens wagens kwamen ter plaatse. Ook een Traumahelikopter werd opgeroepen. Deze werd echter halverwege weer gecanceld. 

Het ambulancepersoneel heeft de parachutist ter plaatse behandeld en onderzocht waarna deze per ambulance is overgebracht naar het ziekenhuis met onbekende verwondingen. 

Waardoor het mis ging tijdens de landing is nog onduidelijk. Terwijl het slachtoffer werd afgevoerd met de ambulance, stonden er al weer nieuwe mensen klaar om het vliegtuigje in te gaan om een parachutesprong te maken.