Scooterrijdster gewond bij ongeval met auto in Apeldoorn

Apeldoorn – Een scooterrijdster is zaterdagmiddag gewond geraakt bij een ongeluk op de kruising Schoutenveld met de Heemradenlaan in Apeldoorn. Het meisje werd na behandeling ter plaatse overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeval gebeurde rond 16.15 uur. Hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse en ontfermden zich over de betrokkenen. De bestuurder van de auto was erg geschrokken, het meisje wat op de scooter zat raakte bij het ongeval gewond. Zij werd na behandeling en controle ter plaatse overgebracht naar het ziekenhuis. Over de ernst van haar verwondingen is niets bekend.

De scooter en auto liepen bij het ongeluk forse schade op. De scooter is door de politie mee genomen.

Vanwege het ongeval was een deel van de kruising enige tijd afgesloten geweest. De toedracht van het ongeval is nog onduidelijk en wordt door de politie onderzocht.