Fikse file door ongeval op A50 bij Beekbergen; bestuurder mee naar het bureau

Beekbergen – Op de A50 tussen Apeldoorn en Arnhem heeft ter hoogte van Beekbergen een aanrijding plaatsgevonden. Een automobilist raakte door nog onbekende oorzaak de macht over het stuur kwijt en belandde met zijn auto tegen de vangrail in het wildviaduct. De auto tolde en kwam vervolgens op de rechterrijstrook tot stilstand.

Het ongeval vond rond 13.30 uur plaats, getuigen die de aanrijding zagen gebeuren belde 112. Hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse. De bestuurder van de auto werd in een toegesnelde ambulance onderzocht en behandeld maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

De man moest een alcohol en drugstest ondergaan, aan de hand van de uitslagen werd besloten de man mee te nemen naar het politiebureau. De man wordt verdacht van rijden onder invloed.

De zwaar beschadigde auto werd door een berger afgesleept. Hoogstwaarschijnlijk zou deze total loss worden verklaard.

Vanwege het ongeval stond er zo’n 8 kilometer file op zijn hoogte punt met een uur vertraging als gevolg.