Automobilist ramt lantaarnpaal en raakt gewond Europaweg Ugchelen

Ugchelen – Op de Europaweg bij Ugchelen heeft zondagochtend een eenzijdige aanrijding plaatsgevonden. Een automobilist raakte door nog onbekende oorzaak van de weg en botste met zijn voertuig een lantaarnpaal. 

Het ongeval gebeurde iets na 08.00 uur, hulpdiensten kwamen ter plaatse en troffen een zwaar beschadigd auto aan. Het ambulancepersoneel ontfermde zich over het slachtoffer, deze zou volgens de politie na behandeling in de ambulance zijn overgebracht naar het ziekenhuis. 

De toedracht van het verkeersongeval is nog onduidelijk. De provincie is in kennis gesteld wegens de schade aan de lantaarnpaal. Een bergingsbedrijf komt de zwaar beschadigde auto afslepen. 

Vanwege het ongeval was een deel van de Europaweg vanaf de A1 richting Apeldoorn afgesloten. Het verkeer kon het ongeval passeren via 1 rijbaan. Dit zorgde voor enige verkeershinder.