Gewonde bij conflict in Epe; traumahelikopter geland

Epe – Bij een conflict aan de Kapelstraat in Epe is disnsdagmiddag één 30- jarige man zwaargewond geraakt. Hij is met spoed onder politiebegeleiding overgebracht per ambulance naar het ziekenhuis.

Rond 12.40 uur rukten de hulpdiensten massaal uit nadat er een melding binnen kwam van een steekpartij aan de Patrijsweg. Politieagenten sloten direct de omgeving af en nam verklaringen op van getuigen. Het ambulancepersoneel ontfermden zich over het zwaargewonde slachtoffer. Na behandeling ter plaatse is hij met spoed onder politiebegeleiding overgebracht naar het ziekenhuis.

Tijdens het opnemen van de verklaringen bleek het verhaal iets anders te liggen. Het slachtoffer bleek namelijk op de Kapelstraat een conflict te hebben gehad en is daar weg gevlucht op zijn scooter waarna hij naar een familielid vluchtte aan de Patrijsweg. Hier werden vervolgens de hulpdiensten gebeld.

Vanwege het incident kwam er ook een traumahelikopter ter plaatse. Deze landde op een grasveldje bij een parkeerplaats midden in het centrum van Epe. Dit trok veel bekijks van kinderen.

De politie doet op beide plekken onderzoek momenteel onderzoek.

Of de politie aanhoudingen heeft verricht kon de officier van dienst nog geen uitspraken over doen.