Auto crasht midden in woonwijk; man en vrouw vluchten

Apeldoorn – Op de Debussylaan in Apeldoorn zuid heeft in de nacht van donderdag op vrijdag een aanrijding plaatsgevonden waarbij een auto een geparkeerde auto ramde en vervolgens een lantaarnpaal omver reed en zwaar beschadigd midden op de weg tot stilstand kwam.

Het ongeval gebeurde rond 02.30 uur. De zwarte BMW reed volgens getuigen hard door de Debussylaan, knalde tegen een geparkeerde auto reed vervolgens nog een stuk door waarna die door een berm is heen gereden en een lantaarnpaal omver reed en vervolgens midden op de weg tot stilstand kwam. De ravage is enorm.

De inzittenden van de zwarte BMW, een man en een vrouw stapte na de aanrijding uit en liepen vervolgens weg. Getuigen schakelden vervolgens de politie in die snel ter plaatse was.

De politie heeft ter plekke onderzoek verricht en verklaringen opgenomen van getuigen. De politie hoopt aan de hand van het kenteken de bestuurder te traceren.

De geparkeerde auto en de zwarte bmw zijn door een berger afgesleept.

De gemeente is in kennis gesteld wegens de lantaarnpaal, omdat de losliggende kabels voor een gevaarlijke situatie zorgde werd er direct een monteur aangestuurd zodat de kabels konden worden afgekoppeld.