Twee gewonden na ongeval Broekstraat Klarenbeek

Klarenbeek – Op de Broekstraat in Klarenbeek zijn dinsdagmiddag twee auto’s met elkaar in botsing gekomen. Hierbij raakte twee personen gewond. 

Het ongeval gebeurde iets na 12.00 uur. Hulpdiensten waaronder twee ambulances en de politie, rukte ook de brandweer uit. Dit omdat er mogelijk sprake was van beknelling, bij aankomst bleek dit niet het geval en was iedereen al uit het voertuig. Drie personen zijn in de twee toegesnelde ambulances en behandeld. Twee van hen (de inzittenden van de Toyota) bleken bij de aanrijding gewond te zijn geraakt. Een van hen raakte dusdanig gewond dat deze mee moest voor verder onderzoek en behandelding in het ziekenhuis. De ander kon na controle en behandeling in de ambulance weer gaan. 

Het ongeval gebeurde nadat de blauwe Volkswagen met aanhanger van een oprit bij een woonboerderij vandaan kwam en de Broekstraat wilde opdraaien. Hierbij zag deze de grijze Toyota, die over de Broekstraat reed over het hoofd met een botsing tot gevolg. 

De grijze Toyota belandde na de harde botsing in een sloot en werd door de brandweer uit de sloot getrokken. 

Beide voertuigen zijn dusdanig beschadigd dat deze door een berger moesten worden afgesleept. De Broekstraat was vanwege het ongeval enige tijd volledig afgesloten. 

De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.