Woning vol gas en straten afgesloten in Twello; bewoner aangehouden

Twello – De politie en brandweer zijn zaterdagavond ter plaatse gekomen aan de Prinses Beatrixstraat in Twello na een melding van een gaslucht.

Buurtbewoners roken een flinke gaslucht waarna de politie werd gebeld. Bij aankomst van de politie werd ook de brandweer in kennis gesteld. De brandweer verrichte metingen en constateerde een flinke hoeveelheid gas in de woning.

De brandweer sloot uit voorzorg meerdere straten af waarna ze de woning geruimde tijd hebben geventileerd. 

De bewoner is aangehouden door de politie. Volgens buurtbewoners heeft de politie zijn handen vol aan deze bewoner en staan ze zeker één keer per maand op de stoep. Ook zou het arrestatieteam een keer een inval hebben gedaan in deze woning. De politie kon beide verhalen niet bevestigen.