Echtpaar krijgt ongeluk op weg naar vakantieadres A50 Beekbergen

Beekbergen – De vakantieplannen van een ouder echtpaar werden vanmorgen abrupt verstoord. Het stel was met de auto en daarachter een caravan onderweg naar een vakantiebestemming, toen het in botsing kwam met een paardenvrachtwagen. Niemand raakte bij het ongeluk gewond.

Het ongeluk gebeurde op de A50 vanaf Arnhem richting knooppunt Beekbergen. Door het ongeluk raakte de auto van het oudere echtpaar zwaar beschadigd. Ook de caravan die achter de auto zat, raakte beschadigd. Beiden moesten worden afgesleept. De vrachtwagen kon op eigen kracht zijn weg vervolgen.


Zowel het oudere echtpaar als de vrachtwagenchauffeur raakten bij het ongeluk niet gewond. Wel is het oudere echtpaar enorm geschrokken.


Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren, is nog onduidelijk. De politie heeft van beide partijen een verklaring opgenomen en denkt dat het mis is gegaan bij het in- en uitvoegen.


Vanwege het ongeval is de rechterrijstrook afgesloten en is de maximumsnelheid tijdelijk verlaagd naar 50 kilometer per uur. Dit zorgt voor een lange file op de weg.


De auto van het echtpaar is afgesleept naar een bergingsdepot in Apeldoorn. Daar wordt gekeken of het echtpaar vandaag nog de reis naar de vakantiebestemming kan vervolgen.