Cabine van terminal trekker uitgebrand bij Hanos in Apeldoorn

Apeldoorn – De brandweer is dinsdagochtend gealarmeerd voor een vrachtwagen brand bij de Hanos aan de Laan van de Leeuw in Apeldoorn. Bij aankomst van de brandweer was er enige rookontwikkeling zichtbaar vanuit de cabine van de vrachtwagen. 

De melding van de brand kwam rond 09.00 uur binnen bij de meldkamer. De brandweer rukte direct uit met een waterwagen en een blusvoertuig, niet veel later werd er ook een schuimblusvoertuig gealarmeerd. De waterwagen en het schuimblusvoertuig konden rechtsomkeert maken, het blusvoertuig had namelijk de brand snel onder controle. 

De cabine van de vrachtwagen, is van binnenuit volledig uitgebrand. De vrachtwagen stond op het moment dat de brand uit brak, tegen een laaddock. 

De vrachtwagen werd gebruikt als pendelaar tussen de Hanos aan de Stadhoudersmolenweg en de Hanos aan de Laan van de Leeuw. 

De oorzaak van de brand is nog onduidelijk. De vrachtwagen zal moeten worden afgesleept. 

Bij de brand raakte niemand gewond.