Zes gewonden bij ongeval op de Marchantstraat in Apeldoorn

Apeldoorn – Bij een kop-staartbotsing met drie auto’s zijn vrijdagmiddag meerdere gewonden gevallen. Het ongeval gebeurde rond 14.00 uur op de Marchantstraat, vlak bij de kruising met de Kayersdijk. Liefst vier ambulances kwamen ter plaatste om hulp te bieden.

Het ongeluk vond plaats vlak voor de stoplichten. Een Mercedes kwam van achteren en botste tegen een Ford aan, waarna de auto op zijn beurt een Kia raakte. Alle auto’s raakten daarbij flink beschadigd: de Ford en de Mercedes moesten worden afgesleept.

In totaal vielen er zes gewonden bij het ongeval. Twee daarvan, een echtpaar uit de middelste auto, werden later naar het Gelre Ziekenhuis in Apeldoorn gebracht. Na onderzoek ter plaatse hoefden twee volwassenen en twee kinderen uiteindelijk niet naar het ziekenhuis.

Door het ongeval stond het verkeer op de Marchantstraat behoorlijk vast.