Auto belandt in sloot bij ongeluk in Apeldoorn; bestuurder gewond

Apeldoorn – Op de Zutphensestraat in Apeldoorn heeft donderdagavond een eenzijdig ongeval plaatsgevonden. Een automobilist raakte door nog onbekende oorzaak de macht over het stuur kwijt en kwam in een sloot naast de weg tot stilstand.

De aanrijding vond rond 19.30 uur plaats. Hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse en ontfermde zich over het slachtoffer. Het slachtoffer, een jongeman, raakte gewond en moest voor verdere behandeling en onderzoek naar het ziekenhuis.

De auto raakte bij het ongeluk zwaar beschadigd en moest worden afgesleept. Een deel van de Zutphensestraat was in de richting van het centrum van Apeldoorn afgesloten.

Waardoor de automobilist de macht over het stuur kwijt raakte is nog onduidelijk, een agent ter plaatse kon hier nog niets over zeggen.