Automobilisten negeren afzetting op A50 na ongeluk

Beemte-Broekland – Op de A50 bij Apeldoorn Noord heeft donderdagochtend een aanrijding plaatsgevonden tussen een auto en een bedrijfsbus. Niemand raakte bij de aanrijding gewond. 

Het ongeval vond rond 11.25 uur plaats nadat een personenauto achterop een bestelbus botste. Beide voertuigen raakte fors beschadigd. Hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse. Het ambulancepersoneel heeft beide bestuurders ter plaatse onderzocht en behandeld. Niemand hoefde mee naar het ziekenhuis.

Vanwege het ongeval werden de twee rechterrijstroken afgesloten. Tientallen automobilisten negeerden de afzetting, sommige van hen reden zelfs dwars door de pionnen heen. Rijkswaterstaat heeft meerdere automobilisten een waarschuwing gegeven. 

Beide voertuigen moesten worden afgesleept en zullen hoogst waarschijnlijk total los worden verklaard. De toedracht van het ongeval is nog onduidelijk.