Drie gewonden naar het ziekenhuis na botsing op Beekbergerweg bij Beekbergen

Beekbergen – Op de Beekbergerweg tussen Beekbergen en  Loenen heeft zaterdag aan het einde van de ochtend een auto-ongeluk plaatsgevonden. Hierbij raakte drie personen gewond. 

Het ongeval gebeurde rond 11:45 uur nadat de bestuurder van de Opel afsloeg richting de parkeerplaats van de Loenense Watervallen en een bestuurder van een BMW die vanaf Loenen kwam vol in de flank van de afslaande auto botste. Beide wagens belandde verspreidt over de weg. Hulpdiensten waaronder een traumahelikopter werden opgeroepen. Bij aankomst bleek het letsel van de gewonden mee te vallen en kon de opgeroepen traumahelikopter retour. 

Drie personen werden door het ambulancepersoneel overgebracht naar het Gelre Ziekenhuis in Apeldoorn, waaronder een kind van 11 jaar oud. Het gaat om de inzittenden van de Opel. De inzittenden van de BMW kwamen met de schrik vrij. 

De politie sloot vanwege het ongeval de Beekbergerweg enige tijd volledig af. Dit zorgde voor lange files aan beide kanten van het ongeluk. De auto’s raakte bij de botsing dusdanig zwaar beschadigd dat zij moesten worden afgesleept. 

Veel mensen hebben het ongeval zien gebeuren en reageerde geschrokken. De politie heeft van hen een verklaring opgenomen.