Twee gewonden bij ongeval in Hoog Soeren

Hoog Soeren – Op de Aardhuisweg tussen Uddel en Hoog Soeren heeft maandagmiddag een aanrijding plaatsgevonden tussen twee auto’s. Hierbij vielen twee gewonden.

Het ongeval gebeurde rond 15.15 uur nadat beide voertuigen elkaar hoogstwaarschijnlijk passeerde. Beide auto’s kwamen met elkaar in botsing waarna een van de twee voertuigen aan de andere kant van de weg tot stilstand kwam.

Hulpdiensten rukten met spoed uit, waaronder twee ambulances. Beide bestuurders bleken gewond te zijn geraakt. De bestuurder van de Audi kon ter plaatse worden behandeld door het ambulancepersoneel. De andere bestuurder werd per ambulance overgebracht naar het Gelre ziekenhuis.

De Aardhuisweg was lange tijd afgesloten. Beide voertuigen werden zwaar beschadigd afgesleept.