Man (20) overleden na botsing in Vaassen

Vaaassen – De bestuurder die zaterdagavond zwaargewond raakte bij een auto ongeluk in Vaassen, is om het leven gekomen. Het gaat om een 20-jarige man uit Rheden het ongeval gebeurde nadat hij zaterdagavond met zijn auto tegen een boom botste op de Deventerstraat in Vaassen.

Hij werd na de botsing uit de auto geknipt door de brandweer en werd per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis, maar overleed daar later. Dat heeft de politie zondag bekendgemaakt.

Zijn passagier, een 19-jarige inwoner van Apeldoorn, raakte bij het ongeval zwaargewond. Ook hij werd met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Het ongeluk gebeurde zaterdagavond rond half negen. Hulpverleners kwamen massaal naar de plek van het ongeluk. Er werd ook de hulp van een medisch team van de traumahelikopter opgeroepen, dit team landde in een naastgelegen weiland.

De Deventerstraat was lange tijd afgesloten wegens sporenonderzoek.