Ernstig ongeval in Vaassen; twee zwaargewonden.

UPDATE: Vaassen- Bij een ernstig auto-ongeluk op de Deventerstraat in Vaassen, zijn zaterdagavond twee mannen zwaargewond geraakt.

Het ongeval gebeurde rond 20.20 uur door nog onbekende oorzaak. De auto met de twee mannen botste tegen een boom. Hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse. Ook een traumahelikopter kwam ter plaatse om medische hulp te verlenen.

De brandweer heeft de twee mannen bevrijdt uit hun voertuig waarna zij per ambulance werden overgebracht naar het ziekenhuis.

De toedracht van het eenzijdige ongeval wordt momenteel onderzocht door de politie. De Deventerstraat blijft vanwege het onderzoek nog lange tijd afgesloten. De auto raakte zwaar beschadigd en moet worden afgesleept.

Het ongeval trok veel bekijks. Een automobilist die achteruit moest rijden vanwege de afzetting, botste nog op een geparkeerde auto van iemand die eerste hulp had verleend. Hierbij vielen geen gewonden en ook viel de schade mee.