Meerdere gewonden bij ongeval bij Hoenderloo

Hoenderloo – Bij een eenzijdig ongeval op de Otterloseweg tussen Hoenderloo en Ugchelen zijn zaterdagmiddag meerdere inzittenden gewond geraakt.

Het ongeval gebeurde rond 14.15 uur. Door nog onbekende oorzaak raakte de bestuurder van de auto de macht over het stuur kwijt en belandde frontaal tegen een boom. De auto raakte ook nog een andere boom waarna de auto midden op de weg tot stilstand kwam.

Hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse. De inzittenden, waaronder een klein kindje werden door het ambulancepersoneel onderzocht en behandeld. Uiteindelijk werden meerdere inzittenden meegenomen met de ambulance naar het ziekenhuis.

De Otterloseweg was lange tijd afgesloten voor onderzoek en de afhandeling van het ongeval. Een Berger heeft de zwaar beschadigde auto afgesleept.

De toedracht van het ongeval wordt nog onderzocht.