Man valt van trap en raakt gewond; traumahelikopter opgeroepen

Apeldoorn – Een man is donderdagavond naar op de grond terecht gekomen nadat hij van de trap viel. Dit gebeurde in een woning aan de Pergola in Apeldoorn.

Rond 23.00 uur kwam de melding bij de meldkamer binnen. De meldkamer stuurde direct twee ambulances, een officier van dienst en een traumahelikopter richting de woning omdat de melding vrij ernstig leek. Toen de eerste ambulance en politiewagens ter plaatse waren bleek het gelukkig allemaal mee te vallen en kon de tweede ambulance retour. Ook de gealarmeerde traumahelikopter kon rechtsomkeert maken.

De man kon, met wat ondersteuning, zelf naar de brancard toe lopen. De man had bij de val, een hoofdwond opgelopen en moest hiervoor wel naar het ziekenhuis. Daar zal ook een scan worden gemaakt van zijn hoofd voor de zekerheid.