Auto schuift onder trailer bij aanrijding op de A1

Apeldoorn – Op de A1 van Apeldoorn richting Deventer heeft woensdagavond een aanrijding plaatsgevonden tussen een vrachtwagen en een personenauto. Hierbij raakte wonder boven wonder niemand gewond. De schade is enorm.

Het ongeval vond iets voor 21.00 uur plaats. De bestuurster van de auto gaf aan dat zij de afremmende vrachtwagen te laat op merkte met een harde botsing tot gevolg. De vrouw belandde met de voorkant van de auto onder de trailer van de vrachtwagen. De voorkant van de auto is volledig verwoest.

De vrouw werd in een toegesnelde ambulance onderzocht en behandeld maar kwam wonder boven wonder met de schrik vrij.

De auto en trailer liepen beiden forse schade op. De auto werd door een berger afgesleept. De trailer moest naar een bergingsdepot worden gebracht waar wordt gekeken hoe verder. Vanwege het ongeval werden 2 van de 3 rijstroken ruim een uur afgesloten.