Man (20) aangehouden na steekincident Aristotelesstraat Apeldoorn

Apeldoorn – De politie is woensdagochtend uitgerukt voor een steekpartij bij een woning in Apeldoorn. Daar was een conflict ontstaan tussen bekenden van elkaar, waarbij één van hen gewond is geraakt. Dat meldt de politie.

De melding van het steekincident aan de Aristotelesstraat kwam even voor 08.30 uur binnen. De politie ging er met meerdere eenheden op af en hield bij de woning een verdachte aan. Het gaat om een man van 20 jaar uit Apeldoorn, laat een woordvoerder weten.


Het slachtoffer, van wie de identiteit nog niet bekend is, is met de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De verwondingen zijn volgens een woordvoerder niet levensbedreigend.

De verdachte is overgebracht naar het politiebureau. De zaak is nog in onderzoek. Agenten hebben bij de woning in Apeldoorn verklaringen opgenomen van omwonenden.