Man aangehouden na aanrijding op de A50

Ugchelen – Op de A1 tussen Ugchelen en Amersfoort heeft maandagochtend een aanrijding plaatsgevonden tussen een vrachtwagen en een personenauto. Hierbij vielen geen gewonden. 

De aanrijding vond rond 06.00 uur plaats op de A1 van Apeldoorn naar Amersfoort ter hoogte van Ugchelen. Een personenauto met daarin twee inzittenden, botste door nog onbekende oorzaak tegen de achterzijde van de vrachtwagen. Beide mannen werden door een toegesnelde ambulance onderzocht maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De bestuurder van de auto, werd aangehouden. Hij testte namelijk positief op een drugstest. Hij werd overgebracht naar het politiebureau in Apeldoorn. 

Vanwege het ongeval werd de rechterrijstrook lange tijd afgesloten. Dit zorgde voor ruim een half uur vertraging. 

De personenauto moest worden afgesleept. De vrachtwagen kon zijn weg op eigen kracht vervolgen.