Fietser gewond na aanrijding met auto Linie Apeldoorn

Apeldoorn – Op de Linie in Apeldoorn is in de nacht van donderdag op vrijdag een fietser geschept door een auto. Hierbij is één persoon gewond geraakt.

Het ongeval gebeurde even na 00:00 uur. Een automobilist zag de fietser op een rotonde over het hoofd met een botsing tot gevolg. De fietser klapte daarbij op de voorruit van de auto en kwam daarna op de grond terecht.

Een ambulance kwam met spoed ter plaatste om het slachtoffer te behandelen aan zijn verwondingen, waaronder een flinke hoofdwond. Na behandeling werd besloten om de man naar het ziekenhuis over te brengen.

De voorruit van de auto raakte door het ongeval zwaar beschadigd waardoor de auto moest worden afgesleept. De weg was tijdens het ongeval deels afgesloten voor verkeer.