Mopsie van half jaar oud zit 48 uur in de boom; Brandweer Apeldoorn schiet te hulp

Apeldoorn – De Apeldoornse brandweer van post zuid moesten donderdagochtend even voor half 11 uitrukken voor een dier op hoogte in het Matenpark in Apeldoorn.

De kat (Mopsie) van een half jaar oud zat al 48 uur in de boom en kwam er niet meer zelfstandig uit. De Apeldoornse brandweerlieden kwamen ter plaatse om de Mopsie uit de boom te halen. Met een ladder klom een brandweerman de boom in en redde de kat.

Echter zat het de brandweerlieden niet mee, ze waren allemaal in de hondenpoep gaan staan. Nadat de laarzen weer schoon waren gespoten mochten de mannen allemaal weer de wagen in zonder onaangename geurtjes mee te nemen.

De aangegeven incidentlocatie is slechts een globale visualisatie op basis van de openbaar gepubliceerde informatie en is niet de exacte locatie van het incident. Gelijkenis berust op puur toeval.