Ravage na ongeval op de Matenpoort in Apeldoorn; Bestuurster mee naar het ziekenhuis

Apeldoorn – Op de Matenpoort in Apeldoorn belandde afgelopen nacht een auto op zijn kop bij één eenzijdig ongeval. Hierbij raakte de bestuurster gewond. 

Het ongeval gebeurde iets voor 03.00 uur in de bocht ter hoogte van de Schrijnwerkershorst. Een automobiliste raakte hier door nog onbekende oorzaak de macht over het stuur kwijt en belandde met haar auto op de kop, hierbij werd ook een lantaarnpaal meegenomen. 

De bestuurster kon zelf uit haar auto komen. Omstanders schoten te hulp in afwachting van de ambulance en politie die inmiddels met spoed onderweg waren. 

Bij aankomst van de politie sloten zij direct de weg af. Dit omdat het wegdek bezaaid lag met brokstukken en glas. De bestuurster bleek na een controle te hebben gereden onder invloed aldus politieagenten ter plekke. 

Een toegesnelde ambulance heeft de mevrouw onderzocht en behandeld waarna zij werd overgebracht naar het ziekenhuis voor verder onderzoek en controle.

De zwaar beschadigde auto moest door een berger weer op vier wielen worden getrokken en worden afgesleept. 

De lantaarnpaal wordt op een later tijdstip vervangen.

De aangegeven incidentlocatie is slechts een globale visualisatie op basis van de openbaar gepubliceerde informatie en is niet de exacte locatie van het incident. Gelijkenis berust op puur toeval.