Snelweg dicht en twee gewonden na ongeval op de A1 bij Klarenbeek

Klarenbeek – Op de A1 tussen afrit Voorst en knooppunt Beekbergen heeft zondagavond even na 22.30 uur een ongeval plaatsgevonden tussen een personenauto en een bestelbus. Hierbij raakte twee personen gewond, waarvan één zwaargewond.

Door een onbekende oorzaak klapte de bestuurder van de gele personenauto achterop de bestelbus. Eén slachtoffer raakte daarbij zwaargewond en werd per ambulance met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Een andere slachtoffer werd ter plaatse onderzocht en behandeld. Het is niet bekend of deze ook naar het ziekenhuis is overgebracht.

De snelweg is enige tijd volledig afgesloten geweest richting Apeldoorn-Zuid.

Beide voertuigen liepen forse schade op en moesten worden afgesleept.

De toedracht van het ongeval is nog onduidelijk. De politie heeft foto’s gemaakt vanwege voor het onderzoek.