Motorrijder zwaargewond na eenzijdige aanrijding Rijksstraatweg Twello

Twello – Op de Rijksstraatweg tussen Twello en Deventer heeft vrijdagochtend een zwaar eenzijdig ongeval plaatsgevonden. Hierbij raakte een motorrijder zwaargewond.

Het ongeval gebeurde iets voor 8.00 uur. De motorrijder kwam vanuit de richting van Deventer en reed richting Twello toen het in de bocht mis ging, de motorrijder kwam door nog onbekende oorzaak in de berm waarna hij de macht over het stuur verloor en met zijn motor tegen een lantaarnpaal aan botste en op het fietspad tot stilstand kwam.

Het slachtoffer werd door het ambulancepersoneel behandeld en onderzocht waarna hij met spoed per ambulance werd overgebracht naar het ziekenhuis.

Een deel van de weg was enige tijd afgesloten wegens de hulpverlening. Hierdoor liep het verkeer in beide richtingen enige hinder op.

De politie heeft foto’s gemaakt voor het onderzoek naar de toedracht van het ongeval. De motor raakte bij het ongeval flink beschadigd en moest door een Berger worden afgesleept.

De aangegeven incidentlocatie is slechts een globale visualisatie op basis van de openbaar gepubliceerde informatie en is niet de exacte locatie van het incident. Gelijkenis berust op puur toeval.