Brandweer assisteert ambulancedienst Loolaan Apeldoorn

Apeldoorn – De brandweer is vrijdagavond gealarmeerd om het ambulancepersoneel te assisteren aan de Loolaan in Apeldoorn.

Rond 20.20 uur werd de brandweer gealarmeerd nadat het ambulancepersoneel bezig was met een slachtoffer in een appartementencomplex aan de Loolaan. Het slachtoffer moest voor verdere controle en behandeling naar het ziekenhuis maar kon niet via de trap naar beneden.

De brandweer kwam met een hoogwerker ter plaatse en bracht het slachtoffer naar beneden waarna deze per ambulance overgebracht kon worden naar het ziekenhuis voor de behandeling die hij of zij nodig heeft.

De aangegeven incidentlocatie is slechts een globale visualisatie op basis van de openbaar gepubliceerde informatie en is niet de exacte locatie van het incident. Gelijkenis berust op puur toeval.