Aanrijding tussen auto en vrachtwagen op de A1 Apeldoorn-Zuid

Apeldoorn – Op de A1 ter hoogte van Apeldoorn Zuid in de richting van Deventer heeft donderdagavond even na 19.00 uur een aanrijding plaatsgevonden tussen een personenauto en een vrachtwagen. Hierbij raakte niemand gewond.

Na vermoedelijk een fout bij het invoegen werd de personenauto aangetikt door de vrachtwagen waarna hij in de vangrail tot stilstand kwam. Omdat er mogelijk sprake zou zijn van een beknelling werd ook de brandweer opgeroepen, maar de man kon zelfstandig het voertuig verlaten waardoor de brandweer niet uit hoefde te rukken.

De auto is afgesleept door de berger. De vrachtwagen kon op eigen kracht zijn weg vervolgen. Eén rijstrook was door het ongeval enige tijd afgesloten voor verkeer.

De aangegeven incidentlocatie is slechts een globale visualisatie op basis van de openbaar gepubliceerde informatie en is niet de exacte locatie van het incident. Gelijkenis berust op puur toeval.