Brandweer assisteert ambulancedienst Vormerij Vaassen

Vaassen – De brandweer is woensdagmorgen even voor 10 uur gealarmeerd voor een ‘afhijsing’ aan de Vormerij in Vaassen.

De ambulancedienst was even eerder als bezig met de behandeling van het slachtoffer toen bleek het slachtoffer mee te moeten naar het ziekenhuis. Omdat het slachtoffer op de eerste verdieping lag en niet via de trap naar beneden gehaald kon worden werd de brandweer opgeroepen.

Deze kwam met twee voertuigen ter plaatse waaronder een hoogwerker. De brandweer het het slachtoffer via het raam naar buiten gehaald en naar beneden gehesen, waarna het slachtoffer per ambulance naar het ziekenhuis kon worden gebracht.

De aangegeven incidentlocatie is slechts een globale visualisatie op basis van de openbaar gepubliceerde informatie en is niet de exacte locatie van het incident. Gelijkenis berust op puur toeval.