Scooterrijder gewond na aanrijding met auto Marconistraat Apeldoorn

Apeldoorn – De hulpdiensten zijn maandagmiddag even na 12.15 uur gealarmeerd voor een aanrijding tussen een scooter en een auto op de Marconistraat in Apeldoorn. Hierbij raakte de scooterrijder gewond.

De jongeman reed over de Marconistraat toen hij over het hoofd werd gezien door een automobilist waarna zij in botsing met elkaar kwamen. De scooter en de auto zijn beide flink beschadigd. De politie heeft verklaringen opgenomen van omstanders. De jongen is overgebracht naar het ziekenhuis. Een deel van de weg was tijdens het ongeval afgesloten.

De aangegeven incidentlocatie is slechts een globale visualisatie op basis van de openbaar gepubliceerde informatie en is niet de exacte locatie van het incident. Gelijkenis berust op puur toeval.