Mercedes totall loss na aanrijding met vrachtwagen op de A1 tussen Apeldoorn-Zuid en Ugchelen

Apeldoorn – Op de A1 tussen Apeldoorn-Zuid en Ugchelen in de richting van Amersfoort heeft vrijdagmiddag een aanrijding plaatsgevonden tussen een personenauto en een vrachtwagen. Hierbij raakte 1 persoon gewond.

Het ongeval gebeurde even voor 13:30, door een onbekende oorzaak reed de Mercedes achterop de oplegger van de vrachtwagen. Omstanders zagen het ongeval gebeuren en belde meteen 112. De hulpdiensten waaronder de brandweer kwamen moet spoed ter plaatse. De man kon het voertuig zelfstandig verlaten maar werd na behandeling van het ambulancepersoneel toch overgebracht naar het Gelre Ziekenhuis. De brandweer heeft hand en span diensten verleend waarna zij weer retour naar de kazerne konden.

De rechterrijstrook was door het ongeval enige tijd afgesloten. Hierdoor ontstond een flinke opstopping op de A1. De auto is totall loss en is afgesleept door de berger. De vrachtwagen kon zijn weg op eigen kracht vervolgen.

De aangegeven incidentlocatie is slechts een globale visualisatie op basis van de openbaar gepubliceerde informatie en is niet de exacte locatie van het incident. Gelijkenis berust op puur toeval.