Brandweer zet straat af vanwege afgebroken tak

APELDOORN – De brandweer is donderdagmiddag gealarmeerd voor een melding van een stormschade aan de Laan van Kerschoten in Apeldoorn.

De brandweer rukte rond 13.30 uur uit met twee voertuigen waaronder een hoogwerker. Bij aankomst troffen de brandweerlieden inderdaad een grote, dikke tak aan boven in de een boom, die was afgebroken en loshing. De brandweerlieden besloten om de weg af te zetten om zo een veilige werkplek te creëren.

De brandweerlieden ontdekte dat de boom ‘rot’ was en daarom besloten zij contact op te nemen met de gemeente om te kijken wat er verder moet gebeuren. Vermoedelijk moet de gehele boom worden weg gehaald. De brandweer en gemeente overleggen momenteel over de plan van aanpak.

De Laan van Kerschoten is momenteel nog steeds afgesloten.