Fietsster gewond na aanrijding met auto Prins Willem-Alexanderlaan Apeldoorn

Apeldoorn – Woensdag 18 november omstreeks 14:45 werden de hulpdiensten opgeroepen voor een aanrijding met letsel op de Prins Willem-Alexanderlaan.

Een auto en een fietsster waren met elkaar in botsing gekomen. De aanrijding vond plaats bij een uitrit van de Van Brerosstraat, waar alleen fietsers en voetgangers uit kunnen komen. de fietsster, een tiener meisje wilde de Prins Willem-Alexanderlaan oversteken en werd toen geschept door een auto.

Het meisje is overgebracht naar het ziekenhuis per ambulance, met een flinke hoofdwond. De bestuurster van de auto is met de schrik vrij gekomen. Vanwege de afhandeling van het ongeval was de weg voor een deel afgesloten. De automobilisten werden aan beide kanten omgeleid.

De aangegeven incidentlocatie is slechts een globale visualisatie op basis van de openbaar gepubliceerde informatie en is niet de exacte locatie van het incident. Gelijkenis berust op puur toeval.