Politie voor 4e keer gealarmeerd voor een ‘schietpartij’ Hooiland Klarenbeek

UPDATE: Klarenbeek – De politie werd vrijdag aan het einde van de middag gealarmeerd voor een melding van een schietpartij aan het Hooiland in Klarenbeek.

De politie kwam rond 17.00 uur met twee wagens ter plaatse en constateerde al snel dat er geen sprake was van een schietpartij, wel werden twee bakstenen op de woonunit aangetroffen. Mogelijk zijn er dit keer dus bakstenen op het huisje gegooid.

Het is niet de eerste keer dat de politie moet uitrukken naar de Hooiland, afgelopen week werd er ook al een melding gedaan van een mogelijke schietpartij. Vorige week was het zelfs twee keer raak op een avond. Wat de aanleidingen zijn geweest van de meldingen is nog onduidelijk.

De politie doet onderzoek, maar kan op dit moment nog niks zeggen behalve dat er telkens van een schietpartij geen sprake is geweest.

Lees ook: Politie voor 3e keer gealarmeerd voor schietpartij Hooiland Klarenbeek

De aangegeven incidentlocatie is slechts een globale visualisatie op basis van de openbaar gepubliceerde informatie en is niet de exacte locatie van het incident. Gelijkenis berust op puur toeval.