Vier politiewagens ter plaatse voor man die al eerder voor “commotie” zorgde in Apeldoorn

Apeldoorn – De politie is donderdag aan het einde van de middag met meerdere wagens met spoed ter plaatse gekomen aan de Talingweg in Apeldoorn. Een man, zorgde voor grote onrust.

De man, welke notabene een paar weken geleden naakt in een bushokje stond en ook voor grote ophef zorgde, schold en bedreigde meerdere mensen vanmiddag. Deze mensen schakelde de politie in. Deze kwamen met vier wagens ter plaatse. Nadat agenten het verhaal hadden aangehoord, werd de man aangehouden. Hij is overgebracht naar het politiebureau.

De politie laat weten dat de man de laatste maanden veel voor overlast zorgt. De man scheen een paar dagen geleden, ook op de Europaweg in Apeldoorn, midden op de rijbaan te hebben gelopen en automobilisten te lastig vallen.

De aangegeven incidentlocatie is slechts een globale visualisatie op basis van de openbaar gepubliceerde informatie en is niet de exacte locatie van het incident. Gelijkenis berust op puur toeval.