Kinderen in groepen de straat op met lampionnetjes ondanks Corona in Apeldoorn

Apeldoorn – Ondanks Corona lopen in veel straten van Apeldoorn vanavond met hun lampionnetjes Sint Maarten.

Het is 11 november, dag dat alle lichtjes branden mogen, veel kinderen gaan doorgaans langs de deuren met een lampionnetje, zingen een liedje en krijgen een snoepje. Met Corona, werd er gespeculeerd dat, dat niet door zou kunnen gaan. Desondanks lopen in vele straten in Apeldoorn, zo ook aan de Fazantweg in Apeldoorn zuid, groepen kinderen met hun ouders door de straten met hun lampionnetje. Hierbij houden de ouders rekening mee met de geldende maatregelen.

De kinderen hebben het in ieder geval naar hun zin.

De aangegeven incidentlocatie is slechts een globale visualisatie op basis van de openbaar gepubliceerde informatie en is niet de exacte locatie van het incident. Gelijkenis berust op puur toeval.