Auto van vermiste man uit Hengelo gevonden Piepenbeltweg Brummen

Hengelo/Brummen – De politie is dringend op zoek naar een 51-jarige man uit Hengelo. Hij wordt vermist en de politie denkt dat de man een gevaar voor zichzelf kan vormen. 

De auto waar de man in reed werd in de vanavond rond 20.00 uur teruggevonden aan de Piepenbeltweg in het buitengebied van Brummen.
De man vertrok in een rode Suzuki Alto. Het kenteken van die auto begint in ieder geval met het cijfer 21. De resterende combinaties werden niet bekendgemaakt.

De politie zocht sinds het begin van de avond naar de man. Ook werd via Twitter en Facebook een foto van de Hengeloër vrijgegeven en dus een deel van het kenteken van zijn auto.

Sinds de vondst van de auto in het buitengebied van Brummen, vlakbij onder meer het water wordt daar met een helikopter, honden en agenten naar hem gezocht. Wie hem ziet wordt gevraagd direct 112 te bellen. 

De aangegeven incidentlocatie is slechts een globale visualisatie op basis van de openbaar gepubliceerde informatie en is niet de exacte locatie van het incident. Gelijkenis berust op puur toeval.