Twee gewonden bij bizar ongeval in Apeldoorn zuid

Apeldoorn – Een automobilist is zondagochtend bij een afrit van de snelweg rechtdoor gereden in plaats van links of rechts af gegaan.

Het voorval vond 10.45 uur plaats op de Kayersdijk in Apeldoorn. Een automobilist reed rechtdoor, werd gelanceerd door een spoorrail, vloog dwars door de bomen en belandde vervolgens op een geparkeerde auto en een brommobiel bij bewoners van de Wolfskuilen in de achtertuin.

Hulpdiensten rukten groots uit waaronder de brandweer, twee ambulances en meerdere politiewagens. Bij aankomst bleken de inzittenden van de auto, al uit hun voertuig. De politie laat weten dat beide inzittenden per ambulance zijn overgebracht naar het ziekenhuis in Apeldoorn. Het gaat om een man en een vrouw, hoe ernstig hun verwondingen zijn is niet bekend.

De politie heeft ter plekke onderzoek verricht naar de toedracht van het ongeval, dit omdat het niet duidelijk was hoe de aanrijding precies heeft kunnen plaatsvinden. De politie heeft het rijbewijs van de bestuurder ingenomen, zolang het onderzoek loopt.

De ravage is enorm, drie voertuigen Total loss. Boom toppen die zijn afgebroken. Brokstukken die verspreidt lagen.

De drie auto’s zijn door een Berger afgesleept.