Auto klapt op vangrail en vrachtwagen op de A1 bij Radio Kootwijk

Radio Kootwijk – Omstreeks 10:15 heeft er op de A1 een aanrijding plaatsgevonden. Hierdoor liep het verkeer ruim een half uur vertraging op.

Een personenauto reed vanuit Apeldoorn in de richting van Amersfoort toen het tussen afslag Hoenderloo en afslag Kootwijk mis ging. De auto raakte door een onbekende oorzaak de macht over het stuur kwijt, hij klapte tegen de vangrail en begon te tollen. Tijdens het tollen raakte de auto ook een vrachtwagen, waarna hij weer tot stilstand kwam tegen de vangrail.

het slachtoffer uit de personenauto is gecontroleerd door het ambulancepersoneel maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

De auto is total loss en is afgesleept. De vrachtwagen kon op eigen kracht doorrijden. Door het ongeval was de rechterrijstrook enige tijd afgesloten. De vangrail zal vervangen worden door een spoedreparatie later vanavond.