Gewonde en veel schade bij ongeval op A1 tussen Apeldoorn en Deventer

Apeldoorn/Deventer – Op de A1 tussen Apeldoorn en Deventer ter hoogte van afrit Voorst heeft zaterdagochtend vlak voor het middaguur een aanrijding plaatsgevonden tussen meerdere voertuigen. Hierbij raakte één persoon gewond.

Het ongeval gebeurde vermoedelijk tijdens het in en uitvoegen. Een personenauto kwam in botsing met een vrachtwagen waarna een andere personenauto werd aangetikt. Het ongeval gebeurde op de twee linkerrijstroken in de richting van Deventer. Beide personenauto’s liepen forse schade op en moesten worden afgesleept. De vrachtwagen mocht uiteindelijk op eigenkracht zijn weg vervolgen nadat het incident was afgehandeld.

Bij het ongeval raakte één persoon lichtgewond. Een ambulance kwam met spoed ter plaatse om het slachtoffer te onderzoeken. Of deze mee moest naar het ziekenhuis is onbekend.

Vanwege het ongeval werden de twee linkerrijstroken afgesloten. Op het wegdek lag ook een hoop glas, dit moest eerst opgeruimd worden voordat de weg kon worden vrijgegeven. Het verkeer moest rekening houden met een halfuur vertraging.