Man gewond bij botsing in Voorst; politie doet onderzoek

Voorst – Een man is donderdagmiddag gewond geraakt bij een botsing tussen een scootmobiel en een auto op de krusing Rijkstraatweg met de Nieuwenhof in Voorst. De man werd per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht.

Het ongeval gebeurde rond 15.00 uur. Hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse en namen de hulpverlening van omstanders over. Agenten sproken met getuigen, terwijl het ambulancepersoneel zich ontfermde over het slachtoffer. De man zat in een scootmobiel en wou samen met zijn vrouw, die op een fiets zat de kruising oversteken. Hierbij maakte hij een verkeerde inschatting waarna hij in botsing kwam met een auto. De automobilist kon een botsing niet meer voorkomen met een botsing tot gevolg. De vrouwlijke fietser bleef ongederd.

De gewonde man werd met verwondingen aan zijn hoofd en been, overgebracht naar het ziekenhuis. Vanwege het ongeval was een deel van de Rijkstraatweg afgesloten.

De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.