Auto klem gezet bij politieactie op de Gildenlaan

Apeldoorn – De politie is dinsdagavond vlak voor middernacht met meerdere voertuigen ter plaatse gekomen aan de Gildenlaan in Apeldoorn. Hierbij heeft de politie een auto klem gezet waarna zij een persoon hebben meegenomen aldus getuigen.

De politie kwam met drie politiewagens, een motor en een busje met spoed ter plaatse. De politie heeft een gesprek gevoerd met een mevrouw, die vervolgens in een politiebusje is gestapt en mee ging met de agenten.

Het voorval vond plaats rond 23.50 uur. Wat de reden was van de grote politie inzet is nog onduidelijk. Een politiewoordvoerder hoopt hier morgen meer over naar buiten te brengen.

Vanwege het incident was een rijstrook tijdelijk afgesloten. De bestuurder van de auto mocht nadat het incident was afgehandeld zijn/haar weg vervolgen.