Vrouw naar ziekenhuis na val met fiets

Apeldoorn – Op het Stationsplein in Apeldoorn is een mevrouw hard onderuit gegaan met haar E Bike voor de ingang van de stationstunnel. Ze raakte hierbij gewond en is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Het ongeval gebeurde rond 13.10 uur. De mevrouw kwam met haar fiets vanaf het centrum, tijdens het naar beneden gaan richting de tunnel kwam de vrouw hard ten val. Zij is vermoedelijk onderuit gegaan door het gladde wegdek.

De mevrouw lag op straat, meerdere voorbijgangers en mensen die het zagen gebeuren lieten de mevrouw gewoon liggen op straat. Twee andere omstanders en een medewerker van de fietsenstalling onder het station schoten te hulp en belde de hulpdiensten.

Twee politiewagens en twee ambulances kwamen ter plaatsen. De mevrouw werd na enige tijd te zijn behandeld overgebracht naar het ziekenhuis in Apeldoorn.

De fiets van de vrouw wordt tijdelijk gestald in de fietsenstalling. De fiets liep door de harde klap de nodige schade op.