Fietser hard ten val gekomen in Apeldoorn

Apeldoorn – Op het fietspad langs de Matenpoort in Apeldoorn is een gezellig avondje voor een man verkeerd geëindigd. Hij fietste met zijn fiets over het fietspad maar kwam vermoedelijk doordat hij een slokje te veel op had hard ten val. Hij werd door het ambulancepersoneel naar het ziekenhuis gebracht.

Het ongeval gebeurde rond 21.30 uur. Omstanders zagen de man liggen op het fietspad en schoten direct te hulp. Zij belde ook de hulpdiensten die met spoed ter plaatse komen.

De man werd door ambulancepersoneel onderzocht maar terwijl de hulpdiensten er waren ontstond er binnen 2 minuten een behoorlijk “ei” op zijn voorhoofd. De man werd voor verder behandeling overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie heeft de gegevens van de man genoteerd en een verklaring van getuigen/omstanders.

De fiets van de man wordt op een later moment opgehaald door familie.