Lichaam aangetroffen in een flat in Apeldoorn

Apeldoorn – In een flat aan de Tingietersdonk is maandagmorgen een lichaam aangetroffen. De buren klaagden over stankoverlast in de flat waarop de politie een kijkje kwam nemen, zij troffen een lichaam aan in een appartement.

De politie startte direct een onderzoek naar de identiteit en de doodsoorzaak, deze heeft de hele middag geduurd. Volgens buurtbewoners zou het gaan om een 30-jarige man die al meer dan een week niet meer was gezien. Dit kan de politie nog niet bevestigen.

Omdat het lichaam op de vierde etage lag moest de brandweer te pas komen om het lichaam naar beneden te tillen, hiervoor kwam de brandweer met een hoogwerker ter plaatse. Om ruimte te kunnen maken voor de tilassistentie moesten eerst een paar takken afgezaagd worden.

De omgeving was deels afgezet met lint om de brandweer genoeg werkruimte te kunnen geven.