UPDATE: Aangetroffen lichaam in het water is van de sinds woensdag vermiste Dennis (25)

Apeldoorn – Het lichaam dat zondagavond rond zeven uur werd aangetroffen is van de 25-jarige Dennis Schoonhoven. Dat meldt de politie. Dennis was sinds woensdagochtend vermist nadat hij weg liep uit zijn instelling van GGNet, waar hij verbleef.

Vanaf elf uur vandaag zochten ruim vijfhonderd vrijwilligers door heel Apeldoorn mee naar Dennis, maar zonder resultaat.

Dennis was woensdagochtend voor het laatst gezien bij de Action op de Anklaar. Enkele tientallen meters van de plek waar hij zondagavond is gevonden.

De politie heeft doormiddel van een waadpak het lichaam geborgen uit het water en doet nader onderzoek. Een misdrijf is door de politie uitgesloten. De brandweer heeft ter plaatse schermen geplaatst om de plek waar het onderzoekt plaats vindt af te schermen.