Politie doet onderzoek na aantreffen lichaam in Loenen

Loenen – De hulpdiensten zijn vrijdagmiddag groots uitgerukt naar een woning aan de Watermolen in Loenen. Ook een traumahelikopter werd gealarmeerd.

Volgens een politiewoordvoerster werden de hulpdiensten gealarmeerd nadat er een melding was gedaan van een aangetroffen lichaam. Hulpdiensten startten direct met een reanimatie maar deze mocht niet meer baten. De traumahelikopter werd dan ook vrijwel direct weer gecanceld.

De politie is een onderzoek gestart naar de oorzaak van het overlijden. Ook de forensische opsporing doet hier verder onderzoek naar. Volgens de politie is dit een standaard procedure. Onderzoek moet uitwijzen of er sprake is van een misdrijf, maar volgens de woordvoerster lijkt daar op dit moment geen sprake van.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s