Fietsster gewond na aanrijding met een auto

Apeldoorn – Op de 1e Wormenseweg in Apeldoorn heeft vrijdagmiddag omstreeks 14.20 uur een ongeval plaats gevonden tussen een fietster en een auto. De vrouw raakte hierbij gewond en werd per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De bestuurder van de auto zag de fietster vermoedelijk over het hoofd met een botsing tot gevolg. De vrouw kwam hard ten val en raakte gewond. Omstanders verleenden direct eerste hulp in afwachting van de hulpdiensten deze kwamen met spoed ter plaatse. De verpleegkundige van de solo ambulance onderzocht de vrouw enige tijd, waarna bleek dat de vrouw dusdanig gewond was dat zij naar het ziekenhuis moest.

Een ambulance kwam ter plaatse om de mevrouw naar het ziekenhuis te brengen.

De politie sloot een deel van de weg af vanwege de hulpverlening. Ook namen zij verklaringen op van de bestuurder en getuigen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s