Woningen ontruimd na gaslek

Apeldoorn – De brandweer werd donderdagochtend gealarmeerd nadat medewerkers tijdens het aanleggen van glasvezel, een gasleiding hadden geraakt. Drie woningen werden ontruimd en de straat werd deels afgezet.

De hulpdiensten rukten rond 08.30 uur uit naar de Imkersdreef. Tijdens het aanleggen van glasvezel was een gasleiding geraakt. De brandweer voerde metingen uit waarna zij besloten om drie woningen te ontruimen. Ook zetten zij een deel van de straat af.

Netbeheerder Liander kwam ter plaatse om de leiding te herstellen. Dit gaat nog enige tijd in beslag nemen. De bewoners van een deel van de Imkersdreef kunnen daarom geen tot weinig gasdruk hebben, aldus een woordvoerder van Liander.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s